Terveiset Board Directorilta

Arvoisat IW-jäsenet

Kansainvälisessä IW organisaatiossa Board Director tehtäväni päättyy 30.6.2023. Haluan kertoa hieman tästä toisesta kaudesta International Inner Wheel organisaatiossa Board Directorina.

Aloittaessani syksyllä 2022 toista kautta moni asia oli tullut jo tutuksi edellisen kauden aikana ja tiesin mitä odottaa vuodelta. Mikä muuttui: IIW Presidentti Zenaida Farconin johdolla ja hänen laatiman teemansa ” Work Wonders” avulla suuntasimme tekemään ihmeitä. Sain tehtäväkseni huolehtia ja opastaa Kyproksen pohjoisosassa olevaa piiriä (District 222) ja siihen kuuluvaa kymmentä klubia. Se oli minulle jo tuttua, olin tehnyt töitä heidän kanssaan jo edellisellä kaudella. En voi olla ihmettelemättä, miten aktiivisia ja palveluhenkisiä IW-jäsenet ovat siellä. He toteuttivat yli 40 palveluprojektia kauden aikana. IW-jäseniä he saivat lisää 82. He tekivät kaksi Margarette Golding Award hakemusta nyt kesän alussa.

Minulla ja IIW Media Manageri Prabha Raghunandanilla oli täysi työ pysyä vauhdissa mukana auttaa ja julkaista artikkeleita heidän tärkeistä projekteistaan. Projektit olivat koululaisten auttamiseen, vanhusten auttamiseen sekä naisten työnmarkkinointiin kohdennettua tukea. Minulla oli koko ajan Executive apuna, joka helpotti minua tehtävissäni. IIW Vice President Trish Douglasilta sain tukea ja nopeat ratkaisut polttaviin kysymyksiin, joita D222 minulta kysyi.

Ensimmäinen IIW Governing Body kokous oli heinäkuussa 2022, toinen kokous oli elokuussa, kokoukset olivat  Zoom-kokouksia. Kolmas kokous pidettiin Manchesterissä lokakuun alussa 4 päivää. Oli todella hyvä tavata kollegat ja vaihtaa mielipiteitä eri maiden tilanteista.

 Meitä oli koolla 22 henkeä eri maista: Executive : IIW President Filippiineiltä, IIW Constitution Chairman Norjasta, IIW Vice President Englannista, IIW Treasurer Intiasta, IIW Media Manager Intiasta, IIW Past President Italiasta ja, Board Directorit seuraavista maista: Saksa, Italia, Ranska, Uusi Seelanti, Norja, Tanska, Ruotsi, Englanti, USA, Australia, Filippiinit, Sri Lanka, Nigeria, Hollanti, Bulgaria ja Suomi. Manchesterin kokous oli pitkiä päiviä ja paljon asioita käsiteltävänä.

 IIW Governing Body kokouksia keväällä oli kaksi. Viimeisin kokous 27.6.2023 oli Social Zoom-kokous, jossa jokainen piti lyhyen esitelmän menneestä IW kaudesta. Raportoimme IIW Vice President Trish Douglasille 4 kertaa kauden aikana tapahtumista omalla alueellamme. Olimme myös WhatsApp-yhteyksissä koko ajan. Meillä on kaksi WhatsApp-ryhmää, joissa vilkas keskustelu käynnissä lähes päivittäin. Turkin maanjäristyksen uhrien auttamiseen IIW teki lahjoituksen keväällä. Uusia klubeja perustettiin 97, suurin osa Intiaan, mutta myös Filippiineille, Pakistaniin, Nepaliin, Ranskaan ja Italiaan. Kauden aikana IIW työryhmä kävi lävitse sääntöehdotukset, jotka käsitellään Conventionissa Manchesterissä.

IIW VP Trish julkaisi seuraavan kauden teeman ”Shine a Light” jo huhtikuussa. VP Trishin kanssa on ollut hyvä yhteisymmärrys ja tiivis yhteistyö koko kauden ajan.

Kyllä täysin työllistetty olen ollut myös tämän toisen kauden aikana, kun töiden ohella opastaa 10 klubia eri toiminnoissa ajankäyttö on maksimoitua.

IIW Convention 2024 pidetään Manchesterissä ja sinne toivotaan runsasta osallistumista. Manchester on suurkaupunki Keski-Englannissa ja ihan kiva persoonallinen kaupunki.

Kuvista kaksi ensimmäistä ovat kokoustilasta ja kolmas on IW toimistosta.

Hyvää kesää!

terveisin
Kaija