Kansainvälinen IW-kuoro Conventioniin!

Manchesterin Conventioniin 2024 ollaan kokoamassa kansainvälistä kuoroa, samanlaista joka esiintyi Istanbulin Conventionissa vuonna 2012, johtajanaan Iclal Kardicali (IIW Board Director 2023-2024).

Inner Wheel Singers -kuorossa voisi olla maksimissaan 50 laulajaa, eri puolilta maailmaa, eri kulttuureista. Kuoro on tarkoitus koota syksyllä 2023 niin, että se pääsee tutustumaan kappaleisiin ja aloittamaan harjoittelun loka-marraskuussa. Harjoitukset ovat verkossa (ZOOM) kerran kuussa ja kestävät noin tunnin kerrallaan. Viimeinen harjoitus ”livenä” paikan päällä, päivää ennen avajaisia toukokuussa.

Ilmoittaudu mukaan, jos

  • aiot osallistua Conventioniin
  • sinulla on aikaisempaa musiikkikokemusta, olet laulanut kuorossa tai olet soittanut soitinta, johtanut musiikkiyhtyettä tai soittanut/laulanut/tanssinut sellaisessa kokoonpanossa.
  • sinulla on musiikkikorva ja rytmitaidot.
  • rakastat laulua ja tanssia.

Ohjelmisto valitaan suosituista/tunnetuista/kansanlauluista, jotta yleisö voi laulaa kuoron mukana. Kuorolaiset voivat pukeutua kansallispukuihinsa.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Iclal’iin, ikardicali@yahoo.com ja kerro IW-yhteystietosi (maa, piiri jne.) sekä musiikillinen taustasi, jos sellainen on, sekä  matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. (Kopioi sähköposti myös osoitteeseen pam.mcconnell@talktalk.net ja eliznorris@btinternet.com).

Lisätietoja tästä linkistä