International Inner Wheel Magazine June 2023, Vol. 2.

International Inner Wheel Magazine June 2023, Vol. 2 on ilmestynyt ja on luettavissa IIW:n verkkosivuilla. Lue lehti tästä

Lehti on yhteenveto kuluneesta kaudesta ja IIW presidentti Zenaida Farconin uutterasta työstä ja vierailuista eri puolille maailmaa. Varapresidentti Trish Douglas, jonka kausi IIW:n presidenttinä on pian alkamassa, kertoo kuluneesta kaudesta ja valottaa hiukan myös tulevaa kautta ja sen teemaa. Myös muut IIW Executive -jäsenet, past presidentti Ebe Martinesi, rahastonhoitaja Sarita Lunani sekä sääntökomitean puheenjohtaja (Constitution Chairman) Sissel Michelsen, kertovat kuluneesta vuodestaan.

Trish Douglasin vuoteen sisältyi merkittävä vierailu YK:n päämajaan New Yorkissa. Hän raportoi kokouksista, joihin hän siellä osallistui ja joissa aiheena oli naisten ja tyttöjen asema ja oikeudet. Myös Inner Wheelin YK-lähettiläät Wienissä ja Genevessä raportoivat työstään.

Lehdessä oli uusi osio, jossa eri maiden IW-johtajat kertoivat kokemuksistaan kuluneen IW-vuoden aikana. Myös oma presidenttimme Raija Partanen kertoi IW-tapahtumista Suomessa.

Suomi oli hyvin esillä muutenkin. Yksi osa lehdestä oli omistettu Ukrainan avustamiselle. Siellä oli mukana piirin 142 järjestämä Ukraina-konsertti.

Ukrainan auttamisen lisäksi on avustettu monia muita kohteita. Niistä oli runsaasti raportteja ja kuvia eri puolelta maailmaa. Siinä joukossa oli hienosti esillä Tapiolan klubin tukemat WiseNose-koirat, jotka toimivat Covod-testaajina Helsinki-Vantaan lentokentällä ja jotka voivat hajun perusteella tunnistaa erilaisia sairauksia, mm. syöpää.

Convention 2024 Manchesterissä oli lehdessä tietenkin näkyvästi esillä ja sinne toivotettiin kaikki tervetulleiksi!

Lehti sisältää tämän lisäksi paljon muuta. Kannattaa lukea!