International Inner Wheel Magazine 2021-2022

International Inner Wheel Magazine 2021-2022 on ilmestynyt ja on luettavissa IIW:n verkkosivuilla:

Lue lehti tästä

Lehdessä on paljon mielenkiintoista ja tärkeää luettavaa. Aluksi kauden 2021-2022 IIW President Ebe Martines Panitteri vetää yhteen presidenttivuotensa tapahtumia ja saavutuksia. Paljon on hänen kaudellaan ehtinyt tapahtua ja paljon on saatu aikaan! Ebe kiittää kaikkia IW jäseniä joka puolella maailmaa tuesta ”Pink First” -teeman merkeissä! Myös muut Executive Committeen jäsenet kuvailevat omaa kauttaan ja toimintaansa.

Inner Wheel klubit eri puolilla maailmaa ovat auttaneet Ukrainaa ja Ukrainan pakolaisia. Lehti sisältää neljä eri kertomusta, mitä eri maissa on tehty ukrainalaisten hyväksi.

Lopuksi katsotaan tulevaisuuteen. Seuraava Convention, International Inner Wheel 19th Convention, joka juhlistaa Inner Wheelin satavuotista taivalta, pidetään Manchesterissa 7.-10.5.2024. Tässä lehdessä esitellään 2024 Convention Committee ja pian tulossa on Convention logo sekä verkkosivut. Ilmoittautuminen avataan tammikuussa 2023.

Lehden lopussa kurkistetaan vielä kohta alkavaan ensi kauteen. Esitellään Governing Body 2022-2023 eli Executive Committee sekä Board Directorit, joukossa meidän Kaija Keijolamme. Presidentti Zenaida Farconin julkistamasta teemasta Work Wonders saamme lähiaikoina suomennoksen sekä enemmän tietoa.