Terveiset Board Directorilta

Arvoisat IW-jäsenet

Olette tukeneet minua hakiessani toiselle kaudelle IIW Board Director tehtävään.
Teidän ansiostanne saan mahdollisuuden jatkaa tehtävääni. Arvostan tukeanne kovasti, kiitos paljon teille.

Vuosi on vierähtänyt nopeasti IIW -tehtävissä teemalla Pink First. Koronan vuoksi emme ole matkustaneet kokouksiin, joten emme ole tavanneet ”in person”. Sitäkin enemmän olemme olleet WhatsApp-yhteyksissä. Meillä on kaksi WhatsApp-ryhmää, joissa vilkas keskustelu on käynnissä lähes päivittäin. IIW President Ebe Panitteri Martinez on pitänyt kaksi kokousta, joissa Board Directorit ovat olleet mukana, sen lisäksi raportoimme Vice President Zenaida Fargonille kvarttereittain klubeistamme ja tapahtumista. Zenaida Fargon on tulevan kauden IIW Presidentti ja hän julkaisi oman kautensa teeman jo huhtikuussa. VP Zenaidan kanssa on ollut hyvä yhteisymmärrys ja yhteistyö on sujunut hienosti koko kauden ajan.

Minulla on ollut ilo ohjata Kyproksen pohjoisosassa sijaitsevia District 222 Alasia klubeja, joita on nyt jo 9. Siellä on kaksi noin 21 vuotta sitten perustettua klubia ja kolme kolme vuotta sitten perustettua klubia sekä keväällä 2021 kolme uutta klubia. Viimeisin, kymmenes IW-klubi chartrattiin ennen joulua. District 222 Alasia perustettiin 2021. District 222 Alasia kuuluu vielä NDC-klubeihin, joita ohjaa Board Directorit. Kahden vuoden jälkeen, kun heillä on kansallinen edustaja, he voivat olla suoraan yhteydessä Executive Boardiin. Minulle on ollut energisoivaa tehdä töitä klubien kanssa, koska District 222 Alasia klubit ovat hyvin aktiivisia ja heillä on useita projekteja: Pink First teemalla opiskelijoiden tukeminen, sairaaloihin ja terveyteen liittyvät projektit, lahjoitukset Syöpäsäätiölle. He järjestävät erilaisia tilaisuuksia, joissa he keräävät rahaa ja vievät tietoutta eteenpäin sekä tekevät lahjoituksia. He myös järjestävät koulutustilaisuuksia, koska useat klubit ovat hyvin nuoria vielä. Suurin ponnistus on ollut tehdä projekteista julkaisuja IIW Newslettereihin ja IIW Magazineen ja IIW sivuille. Voi kuvitella, kun koko organisaatiossa 100 maassa on klubeja todella paljon ja julkaistavia asioita löytyy, niin joutuu odottamaan vuoroaan julkaisumielessä. Odottaminen voi viedä energiaa matkalla.

Myös Board Directoreilta pyydettiin kauden aikana kaksi artikkelia. Artikkelin aiheet annettiin, artikkelit julkaistiin Newslettereissä. Kyllä täysin työllistetty olen ollut, kun töiden ohella opastaa 9 klubia eri toiminnoissa, ajankäyttö on maksimoitua, eli ei ole vapaan ajan ongelmia.

IIW kauden aikana 2021–2022 uusia klubeja perustettiin seuraaviin maihin:
Intia 109
Filippiinit 9
Italia 7
Nepal 4
Pakistan 2
Alasia (Kyproksen pohjoisosa) 1
Guinea 1
Malesia 1
Meksiko 1
Belgia1
Luxemburg 1
Nigeria 1
Senegal 1
Slovenia 1
Sambia 1
Sveitsi 1
Yksi uusi piiri muodostettu District 222 Alasia.
Uutena maana on liittynyt Sambia: IWC Lusaka, Zambia. Noin 2476 uutta jäsentä on liittynyt, joista yli 2034 Intiassa ja 88 Philippiineillä ja 120 Italiassa. Helmikuun 15 päivään mennessä uusia jäseniä oli yhteensä 108 38.

IIW Convention 2024 pidetään Manchesterissä ja siihen on tehty valmistelevaa työtä koko kauden ajan.

Kaija Keijola, Board Director 2021-2022