Uusi Web Magazine ilmestynyt!

Satavuotisjuhlavuoden ensimmäinen Web Magazine, International Inner Wheel Magazine, Dec. 2023 on ilmestynyt. Paljon mielenkiintoista ja tärkeää lukemista!

 Aluksi koko IIW Board (President Trish, Vice President Mamta, Past President Zenaida, Treasurer Sarita, Constitution Chariman Sissel) tervehtii IW-jäseniä ja toivottaa kaikille hyvää satavuotisjuhlavuotta.

Manchester calling: Convention Manchesterissa lähestyy. Kokouspäivät ovat toukokuun 7.-10. päivä. Conventioniin on jo ilmoittautunut yli 2200 IW-jäsentä ainakin 47 eri maasta. Ilmoittautua voi edelleen.

Entiset IIW presidentit kertovat lehdessä muistojaan aiemmista konferensseista.

Iso osa lehdestä on varattu Trishin seikkailuille eli Trish Douglasin matkoille eri maissa. Edellisen lehden ilmestymisen jälkeen on Trish on vieraillut Norjassa, Romaniassa ja Moldovassa, ranskankielisillä alueilla (F.A.M.A.T.) ja Sri Lankassa. Ja matka jatkuu!

16 Board Directoria kertoo ajatuksiaan Inner Wheelistä. Heille oli asetettu kysymyksiä, mm. miten he kuvailevat Margarette Goldingia, miten jäsenet heidän mielestään tuntevat Inner Wheelin historian sekä säännöt, mikä sosiaalinen media parhaiten kirkastaisi kuvaa Inner Wheelistä, millä tavoin jäsenmäärää voitaisiin kasvattaa ja millainen visio heillä on Inner Wheelistä tulevaisuudessa ja miksi he rakastavat Inner Wheeliä. Kannattaa tutustua näihin ajatuksiin! Valitettavasti Board Directorien joukossa ei tällä kaudella ole suomalaisia.

Myös YK-lähettiläät ovat esillä tässä numerossa. ”Tunne YK-lähetiläämme”.

Mielenkiintoinen taulukko, minne on perustettu uusia IW-klubeja. Yhteensä 62 uutta klubia on perustettu, joista valtaosa on Aasiassa. Yksistään Intiaan on perustettu 34 uutta klubia! Euroopasta löytyy vain muutama.

Todella mielenkiintoinen on artikkeli, missä esitellään Betty Selfe, joka on ollut Inner Wheel jäsen 70 vuotta! Hän liittyi Inner Wheeliin 27.9.1953, kun hän oli juuri täyttänyt 20 vuotta ja mennyt naimisiin Rotary-jäsenen kanssa. Vuosien varrella hänellä on ollut monta erilaista tehtävää klubeissa, piireissä ja jopa IW-päämajassa. Vielä kaudella 2022/2023 hän oli piirin puheenjohtaja, mutta jakoi tehtävät kolmen muun jäsenen kanssa. Siinäpä meille mallia ja esimerkkiä!

Ei tässä vielä kaikki! Monta muutakin asiaa löytyy lehdestä. Se on todella tuhti lukupaketti, kannattaa tutustua! Lehti löytyy verkosta.