Tuija Knuutilan tervehdys presidenttikauden päättyessä

                                                                              

Hyvät Inner Wheel ystävät!
Kaksivuotinen kauteni Kansallisen Neuvoston presidenttinä on päättynyt. Urheilutermiä lainatakseni ojennan nyt kapulan seuraavalle. Seuraajalleni Raija Partaselle toivotan onnea ja menestystä tässä tehtävässä ja luovutan ilolla (tosin fyysisesti vasta elokuussa Kansallisen Neuvoston kokouksessa) vitjat seuraajalleni.

Kaikkea mahdollista on mahtunut kahteen vuoteen: korona, kokousten peruuntumiset, etäyhteyksien opettelu, virtuaalinen Convention ja jopa virtuaalinen äänestäminen. Koska etäyhteydet otettiin nopeasti haltuun, myös kokousten määrä lisääntyi. Tämä oli hyvä asia, sillä asioita saatiin kansainvälisesti sovittua nopeasti ja rahaa säästyi. Mutta kolikolla on myös kääntöpuolensa. Kun ei saanut tavata ihmisiä kasvokkain, ystävyyden syvin olemus jäi täyttymättä. Meitä on kohdannut myös suru. Olemme menettäneet ystäviä. Se tässä toiminnassa on kaikkein raskainta.

Kiitän kaikkia kanssakulkijoitani hienosta matkasta. Lisäksi toivotan past presidentti Tuula Kareiselle ja sihteeri Tarja Lausvaaralle mukavia eläkepäiviä Kansallisen Neuvoston asioista. Kiitän myös piirien puheenjohtajia hienosta yhteistyöstä. Kiitokset myös kaikille klubeille ja jäsenille panostuksesta Inner Wheel toimintaan.

Nyt nautitaan kesästä ja sen lämmöstä. Ladataan akkuja syksyä varten, että saamme aloittaa aktiivisen Inner Wheel-toiminnan. Silloin rupeamme yhdessä suunnittelemaan IW 100-vuotisjuhlia ja matkaa tulevaan Conventioniin Manchesterissa.
Näihin kuviin ja tunnelmiin,
Tuija
Tuija Knuutila
Kansallisen Neuvoston presidentti 2020-2022