Suomen Rallyyn enää 3 viikkoa!

Elinikäisen oppimisen hengessä tässä vielä koonti siitä, mitä on hyvä tietää!

 

Kutsu on tullut hyvissä ajoin ja löytyy IWF etusivulta Tapahtumia-osiosta (linkki).

Ilmoittautua voi vielä 7.10.2017 asti, joko nettilomakkeella tai sähköpostilla toimitettavalla lomakkeella (linkki). Lomakkeista selviävät myös kustannukset.

Monipuolinen ohjelma aikatauluttaa Oulussa vietettävät lauantain ja sunnuntain. Jos saavut jo aikaisemmin tai jäät pidemmäksi aikaa, kannattaa tutustua kaupungin tapahtumatarjontaan täällä. Oulun sivuja selaamalla löytyy sekä kulttuuria että viihdettä.

IW Rallyn tapahtumapaikka on Laplands Hotel Oulu Kirkkokadulla (kartta).
Junalla saapuvat suunnistavat Rautatieasemalta Kajaaninkatua 5 korttelia ja kääntyvät Tuomiokirkon vierestä oikealle, siinä se hotelli on.
Lentokoneella saapuvat ottavat kentältä taksin tai lentokenttäbussin. Bussipysäkki on kaupungintalon vieressä ja pysäkiltä lähdetään Torikatua Kaupunginojan sillan yli ja Franséninpuiston läpi. Hotelli on  osoitteessa Kirkkokatu 3.

Lauantai-illan iltakoulua käydään Alppimajassa (kartta), jonne ja josta on järjestetty kuljetus.

Jos iltajuhlan pukeutumiskoodi askarruttaa, niin pohjoisen IW sisaret ohjeistavat seuraavasti: ”Pukukoodithan menevät miesten mukaan. Tummaa pukua vastaava naisen vierailupuku on lähinnä meidän ajatuksia. Joten tehdäänpä siis näin: se kaikkein pisin, juhlavin kaikkine timantteineen jätetään sinne kaappiin odottamaan kutsua Linnanjuhliin.  Ihana juhla hyvässä seurassa on kuitenkin tulossa.  Juhlava leninki, jakkupuku tai housuasu, jokin näistä on oiva valinta.”

Nähdään Oulun Rallyssa!