International Inner Wheel Magazine 2022-2023

International Inner Wheel Magazine 2022-2023 on ilmestynyt ja on luettavissa IIW:n verkkosivuilla: Lue lehti tästä

Lehdessä on paljon mielenkiintoista ja tärkeää luettavaa. Aluksi IIW:n virkailijoilla (IIW Executive) on puheenvuoro. Voit lukea presidentti Zenaida ”Zeny” Farconin, varapresidentti Trish Douglashin, past presidentti Ebe Martinesin, rahastonhoitaja Sarita Lunanin sekä sääntökomitean puheenjohtaja (Constitution Chairman) Sissel Michelsenin ajatuksia. Seuraavaksi presidentti Zenaida kertoo vierailustaan Intiaan. Sitten ovat vuorossa Board Directorit, joukossa Kaija Keijola. Heidät esitellään lyhyesti, minkä jälkeen he vastaavat joukkoon kysymyksiä Inner Wheelistä ja heidän toiminnastaan ja ajatuksistaan.

IIW:n YK-edustus on aika huonosti tunnettu asia, ainakin täällä Suomessa. Tässä lehden numerossa esitellään Inner Wheelin kuusi YK-lähettilästä, jotka on akkreditoitu YK-toimistoihin Genevessä, Wienissä ja New Yorkissa.

Iso osa lehdestä on omistettu Zenaida Farconin tälle kaudelle asettamille tavoitteille ja sille, miten niitä on toteutettu eri maissa. Eniten palstatilaa ovat saaneet palveluprojektit. Siihen joukkoon on päässyt myös Järvenpään klubi Suomesta ukrainalaisille pakolaisille järjestämällään ystävyysillalla!

Yksi Zenaidan tavoitteista oli IW-klubien määrän ja jäsenmäärän kasvattaminen. Se näyttää toteutuvan hyvin, ainakin Intiassa ja muualla Aasiassa. Sinne on syntynyt lukuisa määrä uusia klubeja, joita on listattu tässä lehden numerossa, kuvien kera.

Lisäksi paljon muuta asiaa!

Hyvää 99. Inner Wheel päivää 10.1.2023!