”In the Pink” -uutiskirje: Terveyttä, ystävyyttä sekä Kaija Keijola!

IIW President Ebe Panitteri Martinesin toinen uutiskirje ”In the Pink” on ilmestynyt. Tässä numerossa teemana on Health – Terveys, joka on yksi Eben pääteemoista hänen presidenttikaudellaan. Hän tarkastelee teemaa monelta kantilta ja nostaa näkyville toimintaehdotukset: elinikäisen terveyden parantaminen sekä sukupuolittuneen väkivallan lopettaminen. Terveyteen liittyviä asioita käsitellään monen maan osalta: Italia, Australia, Iso-Britannia ja Irlanti, Sri Lanka, Norja/Etiopia, Kroatia, jne. 

Ystävyys on toinen tämän numeron teemoista. 

Myös Suomi näkyy tässä uutiskirjeen numerossa! Lue Board Director Kaija Keijolan artikkeli ”Journeying in Inner Wheel values and principles”. Kaija kertoo siinä omista Inner Wheel kokemuksistaan ja omasta tiestään Inner Wheelin jäsenenä. Kaijalla on pitkä ja monipuolinen kokemus sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Hän asui useita vuosia Lontoossa ja oli siellä Richmond Inner Wheel Clubin jäsen. Kaijan tunnemme hänen urastaan eri rooleissa Suomen Inner Wheelissä ja nyt Board Directorina IIW:ssä. 

Seuraavaan numeroon Ebe toivoo artikkeleita koulutuksesta (Education), joka on toinen hänen pääteemoistaan tänä vuonna. Aikataulu on tiukka: deadline on jo 11. syyskuutta 2021!

Mahtava tietopaketti avautuu tästä: ”In the Pink” 2