IIW Board, Board Director tehtävä 2021-2022

       

Aluksi haluan kiittää kaikkia Inner Wheel jäseniämme tukiessanne minua valinnassa International Inner Wheel Boardiin, Board Director tehtävään. Oikein paljon kiitoksia teille! Olen aloittanut nyt uudessa tehtävässä 1.7.2021. Olen saanut International Inner Wheel Presidentti Ebe Panitteri Martines:lta tervehdyksen, jossa hän kertoo hieman tulevista tehtävistä, joita ovat:

  1. Yhteistyössä Varapresidentin kanssa raportoida eri maiden IW klubien, joilla ei ole piirejä, aktiviteeteista. Tukea, ohjata ja motivoida IW klubeja saavuttamaan heidän laatimansa tavoitteet. Samoin kommunikoida eri maiden IW klubien kanssa, joilla on piirit, mutta ei kansallista edustajaa, Varapresidentin ohjeiden mukaisesti.
  2. Yhteistyössä Varapresidentin kanssa mahdollistaa UN edustajille raportit IW-klubien projekteista. Neljännesvuosittain raportit tulee lähettää Varapresidentille.   

Presidentti viestii tämän alkaneen IW kauden 2021-22 teeman, joka on ”Pink First”, tasa-arvoisuus etusijalle, hän tuo myös esiin että UN Agendassa 2020-2030 on vahvasti sama viesti, jossa sukupuolten tasa-arvoisuus toimii katalysaattorina kestävässä kehityksessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Kerron enemmän tehtävästäni, kun saan detaljoidumman tehtäväkuvauksen. Hyvin jännittävää tämä nyt on, koska korona on vielä läsnä, enkä osaa sanoa miten toimimme tässä tilanteessa kauden aikana. Olen tavannut aiemmin Eurooppa kokouksissa International Inner Wheel Presidentin Ebe Panitteri Martines:in ja odotan IW-kaudelta uusia haasteita.  Vice President Zenaida Farcon, häntä en ole tavannut.

Board Directorit muista maista ovat: Carol Haskett Uusi Seelanti, Catherine Ineichen Sveitsi, Seetha Lakshmi Malesia/ Singapore, Diana Rahaman Sri Lanka, Feerooza Avari Pakistan, Gemma, Pirondini Italia, Karin van Helden Hollanti, Laila EI Aswad  Egypti ja Jordania, Mamta Gupta  Intia, Margie Jones USA, Patricia Garcia Gonzalez  Meksiko, Phebean Alade  Nigeria, Zena Coles  GB&I, Zhivka Stoyanova Bulgaria.

Hyvää Inner Wheel kautta 2021-2022 kaikille IW-jäsenille!

Inner Wheel terveisin
Kaija