Grüsse aus Berlin Rally 2022!

Rakkaat Inner Wheel ystävät

Lämpimät terveiset teille Berliinistä ja Euroopan Rallysta!

Inner Wheel
European Rally Berlin 2022
STAY CONNECTED
9-11 September and forever

Näillä sanoilla alkoivat monet tapahtumat Berliinissä.
Olin ensimmäistä kertaa mukana ja voin sanoa, että kannatti lähteä kokemaan kansainvälistä tunnelmaa ja solmimaan kenties uusia tuttavuuksia. Meitä Innereitä oli yli 500. Yli 20 maata, yli puolet Saksasta ja meitä suomalaisia Raija, Kaija ja allekirjoittanut.

Tervetuloa ilta ” WELCOME EVENING” loisteliaassa ja arvokkaassa Saksan kuuluisimmassa tavaratalossa KaDeWe:n talvipuutarhassa oli huippu innostava alku tunnelmaan ja nauttimaan, mitä hienoimpia ruokia laadukkaassa buffetissa. Arvatkaapa mitä raahelainen haki jälkiruoksi kaikkien herkkujen seasta , söi Berliinin munkin!

Lauantaina päivä alkoi SYMPOSIUMILLA ja meidän kaikkien iloksi IIW:n presidentti mrs. Zenaida Farcon Filippiineiktä puolisoineen kunnioitti tätäkin tilaisuutta ja kertoi tavoitteistaan tutustua uusiin ystäviin ja tehdä ihmeitä ” WORK WONDERS” auttamalla ja olemalla läsnä kanssaihmisten elämässä.

Upea Gala-ilta huipentui illan suurimpaan yllätykseen ja ilonaiheeseen. Kauniiden kuvien saattamana meidän KN presidentti Raija Partanen kertoi kotimaastamme ja sen kauniista luonnosta, kulttuurista ja toivotti kaikki tervetulleeksi Inner Wheelin kolmanteen Euroopan Rallyyn Helsinkiin 2025! Esitys ja kutsu saivat valtavat suosionosoitukset suurelta vierasjoukolta taputuksin ja hurraa huudoin. Kutsu oli vastaanotettu ja me jäämme odottamaan, mitä tuleman pitää!

Sydämellisesti tervetuloa, Euroopan Inner Wheel- ystävät!

Matkaterveisin
Helena Pieskä
IW presidentti 2022-2023