Changeover 2022 – uusi presidentti Zenaida Farcon

Ensimmäistä kertaa International Inner Wheelin historiassa järjestettiin virtuaalinen vaihtoseremonia, kun uusi IW-vuosi käynnistyy ja uusi IIW presidentti aloittaa tehtävänsä. Keskiviikkona 13.7. saimme seurata näyttävää ja hyvin informatiivista spektaakkelia, jossa uusi IIW presidenttimme Zenaida Farcon sai käädyt väistyvältä Ebe Martinesilta, joka sai vastaavasti past president -merkkinsä.

Ebe Martines kertoi kuluvasta kaudestaan ja vierailuistaan eri maissa, jonka jälkeen uusi IIW presidentti kävi läpi prinsiippejään tulevalle kaudelle. Zenaidan keskeinen viesti oli luoda järjestöön innostusta, luottamusta ja uskoa. Asettamalla korkeat tavoitteet voidaan tehdä ihmeitä, Work Wonders.

Seuraavaksi esiteltiin uuden hallituksen, Executive Committee, jäsenet: Varapresidentti Trish Douglas Englannista, Past Presidentti Ebe Martines, Treasurer Sarita Lunani sekä Constitution Chairman Sissel Michelsen. Sen jälkeen olivat vuorossa Board Directorit, mukana myös Kaija Keijola, sekä IIW Editor/Media Manager Prabha Raghunandan

Lisäksi esitettiin kutsu Manchesterin maailmankonferenssiin toukokuussa 2024. Tapahtuman logo on suunniteltu järjestävien maiden kukkatunnuksista: Englanti – ruusu, Irlanti – kolmilehtinen apila, Skotlanti – ohdake ja Wales – narsissi. Logossa on kukkien keskellä myös kaksi pientä mehiläistä. Mehiläinen on kovan työn ja yhteistyön symboli, ja se kuvaa hyvin sitä ahkeraa työtä, jota Inner Wheel kaikkialla maailmassa tekee toisten hyväksi

Virtuaalisen vaihtoseremonian voi katsoa YouTubesta: https://youtu.be/T8dTfcolzO4
(HUOM: varsinainen ohjelma alkaa noin puoli tuntia videon alkua myöhemmin)

Suoraa verkkolähetystä katsoi suuri joukko IW-jäseniä ympäri maailmaa, myös suomalaisia mukana. Enimmillään katsojia oli lähes 1000. Sen lisäksi YouTubesta tilaisuutta seurasi yli 400 osallistujaa.

Raija Partanen, Eve Pylkkänen ja Annu Jauhiainen

       

IIW Presidentti Zenaida Farconin tavoitteita kaudelle 2022-2023: