19th International Inner Wheel Convention toukokuussa 2024

Ilmoittautuminen Inner Wheel Conventioniin 2024 on nyt avattu. Inner Wheelin satavuotista taivalta juhlitaan samassa paikassa, mistä kaikki alkoi vuonna 1924, Manchesterissä.

Tapahtuman aika ja paikka:
Tiistai 7.5.-perjantai 10.5.2024
Manchester Central Convention Centre

Lippuja voivat hankkia Inner Wheel -jäsenet seuralaisineen. Esite, josta löytyy kaikki tiedot ilmoittautumisesta, konferenssista, majoituksesta sekä hinnat, sekä osallistumismaksu että hotellien hinnat, löytyvät tästä linkistä. Esite kannattaa lukea tarkasti läpi ennen kuin ilmoittaudut. Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä. Huomaa, että esitettä ei päivitetä vaan ajantasaiset tiedot löytyvät aina verkkosivulta.

Register now

Conventionin yhteyteen on järjestetty erilaisia kierroksia; on puolen päivän, koko päivän sekä ennen ja jälkeen Conventionia järjestettyjä. On Manchesterin kaupungin kierros, lähiseutujen kaupunkien kierros ja myös laajempia maan muihin osaan ulottuvia kierroksia. Tiedot näistä, samoin kuin konferenssimaksut ja ohjelma löytyvät verkkosivuilta www.iiwconventionmanchester.com

Järjestelykomitea, Local Convention Committee for the 19th International Inner Wheel Convention, toivottaa teidät tervetulleiksi Manchesteriin vuonna 2024!