IIW Web Magazine 2020-2021 No. 1

IIW Web Magazinen tämän vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen saat esille tästä linkistä.

IIW Editor Kerstin Jonsonin toimittaman lehden sisällössä näkyy kaksi pääteemaa. Ensinnäkin Korona-pandemia, Covid-19, joka on vaikuttanut Inner Wheel -klubien toimintaan maailmanlaajuisesti. Tapahtumia on peruttu tai niitä on pidetty ulkoilmassa tai siirretty verkkoon. Kaikesta huolimatta klubit ovat sopeutuneet olemassa olevaan tilanteeseen. Uusia keinoja on löydetty, uusia toimintoja ja projekteja on käynnistetty, uusia kiireellisiä tarpeita on syntynyt  ja niiden täyttämisessä Inner Wheelillä on tärkeä tehtävä.

Toinen tämän numeron pääteema on uuden kansainvälisen presidenttimme, Dr. Bina Vyasin esittely. Voit lukea hänen taustastaan, teemastaan ja kunnianhimoisista tavoitteistaan tälle vuodelle. Hän on aloittanut kautensa käynnistämällä tehokkaan tiedotus- ja koulutusohjelman verkossa.

Kerstin kiittää kaikkia lehteen kirjoittaneita ja toivoo saavansa lisää raportteja eri maista. Seuraava numero ilmestyy joulukuussa. Suomestakin varmasti löytyy projekteja, joista kannattaa kertoa koko maailman Inner Wheel -yhteisölle!

MAGAZINE CONTENTS

Words from the Editor
Meet our new IIW President
IIW President Bina Vyas: Lead the Change 
Extensive kick off and new goals 
Message from the new IIW VP
Thanks from IIW PP 
The International Inner Wheel Vaccination Fund 
Project to save lives in Beirut
Margarette Golding Awards
Caring for Women and Girls
UN report from Ceja Gregor-Hu
Lead the Change, worldwide activities
Convention 2021